- Hoofdkantoor Betinoc Nederland
- Linie 23
- 5405 AR Uden
Tel : +31 (0)85-4830920- info@betinoc.nl
Zowel bij renovatie als bij nieuwbouw is de keuze voor een nieuw vloerconcept niet eenvoudig. Het is zaak de materialen tegen elkaar af te wegen en rekening te houden met aandachtspunten inzake onderhoud, veiligheid en duurzaamheid.
De juiste faciliteiten en protocollen voor handhygiëne zijn zeer belangrijk in de voedingsindustrie waar hygiëne aan zeer strikte eisen gebonden is. De belangrijkste aandachtspunten op een rij.
HACCP is een voedselveiligheidssysteem. Bedrijven die met voedsel omgaan voorkomen hiermee dat de veiligheid van ons eten in gevaar komt.
HACCP is de huidige preventieve referentiemethode, waardoor de hygiënische veiligheid van onze voedselproducten gewaarborgd kan worden.
Klanten en overheden stellen steeds hogere eisen aan de hygiëne in de voedingsindustrie. Veranderende consumenteneisen op het vlak van kwaliteit van de voeding spelen hierbij een belangrijke rol.
Hoofdkantoor Betinoc Nederland
Linie 23
5405 AR Uden
Nederland
Tel: +31 (0)85-4830920
Hoofdkantoor Betinoc Belgie
Haverheidelaan 24
9140 Temse
België
Tel: +32(0)3-7112234